nsr_enkat2017

 

Dela med dig av dina erfarenheter. Svara på en enkät om snöskoteråkning!

 

Välkomna att delta i en som Nationella Snöskoterrådet genomför under våren 2017 riktad mot snöskoterförare och markägare i samarbete med ett antal olika aktörer. Syftet är att fånga upp attityder och erfarenheter för att på så vis utveckla Nationella Snöskoterrådets kunskaper på ett antal centrala områden.

Dina erfarenheter är viktiga för oss och vårt fortsatta arbete. Frågorna tar omkring 10 minuter att besvara. Du som svarar är anonym. Resultaten från studien kommer du att kunna läsa om hos medverkande organisationer och media samt  på Nationella Snöskoterrådets hemsida.

 

Klicka här för att komma till enkäten. https://reply.surveygenerator.com/go.aspx?U=27560iG9or5oRU8fQ3sgC

 

Sista svarsdatum är 21 april.